ОРИОН - Стилно осветление с европейско качество

Осветителни тела с качество и стил

 

Фамилното предприятие ОРИОН Лойхтенфабрик - Виена, основано преди 60 години, се нарежда сред онези фирми, които творят историята на осветителните тела в Австрия и далеч извън пределите й. Причината за това се крие в богатия, неподвластен на модата класическо-елегантен асортимент от големи полилеи, но също и плафони, аплици, лампиони и настолни лампи, както и в съвършеното им качество, форма и функционалност. Изделията на ОРИОН предагат почти неизчерпаемо многообразие на форми и цветове чрез всички възможни материали – от класическия полилей в стил “Мария Терезия” до семплата модерна лампа.

 

ОРИОН придава особено значение на отбраните материали. Акцентът се поставя върху металообработката на основата на месинг: лакиран, позлатен или хромиран. Австрийският оловен кристал “Сваровски” също намира широко приложение. Особената сила на ОРИОН се оказват “творбите по специална заявка” – проектирани и изпълнени по индивидуално желание на клиента. Големината на проекта не е от значение, от значение е стилното, целесъобразно и хармонично цялостно оформление на всяка сграда. Затова хотели, ресторанти, църкви и посолства с удоволствие се обръщат към виенските специалисти в осветлението. Списъкът с референции съдържа известни имена от цял свят. Силно са застъпени Източна Европа, Арабските страни и Азия, включително Япония. В тези региони се извършва 80% от експорта, но се изнася всъщност в над 100 страни.

 

Концепцията на Орион за специализирани магазини за осветителни тела, чрез които строителни фирми, архитекти, проектанти и търговци от други браншове могат да извършват доставки, се прилага и в други страни. В България осветителните тела на ОРИОН се предлагат в представителните магазини в София, Варна и Пловдив.

Благодарение на нашето индивидуално отношение към клиента и ексклузивната производствена програма, ние сме водещи на пазара и неслучайно сме избрали за наша търговска марка името ОРИОН– най-красивото съзвездие, което се вижда навсякъде.

 

Продуктовата гама на верига магазини за осветителни тела ОРИОН е изключително разнообразна. Тя предлага богат избор на различни по стил и дизайн осветителни тела. Професионалният ни опит в областта на осветлението е над 25 години. Задълбоченото познаване на спецификите при всички видове осветление са утвърдили името ОРИОН като символ на качество с европейско ниво на обслужване.

В магазини ОРИОН ще научите за доста от тънкостите в осветлението, като ще бъдете внимателно консултирани при избора на лампи от обучени и квалифицирани специалисти с дългогодишен опит. Високата класа на продуктите ни е гарантирана от утвърдени и доказали се с качеството си европейски производители.

 

 

Разнообразие от осветителни тела

Само в нашите магазини можете да намерите единствените по големина и разнообразие колекции от изложени и налични осветителни тела в България.

Разполагаме с над 8000 различни вида осветителни тела на склад.

С помощта на нашите утвърдени европейски партньори, за нас не съществува осветление или проект, който да не можем да изпълним в максимално кратък срок.

Уверете се сами, пазарувайте във верига магазини ОРИОН!

При нас ще намерите продукция с гарантирано европейско качество, подходяща за всеки вид осветление. Артикулите са внимателно подбрани и отговарят на всеки вкус и предпочитание:

 

При обслужването на клиентите в нашата верига от магазини винаги се стараем да предоставим широк избор от осветителни тела, но задължително съпроводен с подходящи съвети и насоки от нашите опитни служители. Натрупаният над 25-годишен опит показва, че е задължително всеки клиент да бъде внимателно консултиран и насочен към светлинно решение, което максимално да отговаря на немалкото изисквания, които се появяват в процеса на избора на осветителни тела и така да се постигне резултат, който дълги години да носи уют и комфорт за всички, обитаващи осветяваните помещения и площи.

За целите на по-ясно разбиране на спецификите и тънкостите в осветлението, които да помагат във вземането на правилна насока за изграждане на дадено светлинно решение, ще се опитаме да водим рубрика с интересни и полезни материали от областта на осветлението, в които да показваме нашата визия и подход за разрешаване на често поставяни въпроси и теми от всекидневната ни работа.

Във всеки един от материалите по-долу сме се постарали да вложим по възможност най-важната и необходима информация, а в същия момент тя да бъде максимално изчерпателна и полезна без читателя да се пренатоварва излишно по съответната тема:

Бъдете първи, оценете това!


Добави в любими

27 септ. 2021


Споделяне
Реклама