Често задавани въпроси

Реклама

Did you not find your answer? Contact us.


Открити 18 резултати

Как мога да добавя видео клип в профила на моята фирма?
Само фирмите избрали БИЗНЕС ПАКЕТ ПРЕМИУМ имат опция за добавяне на видео в профила си. Трябва да въведете кода за вграждане на видеото в полето за видео на вашата фирма. Вашето видео трябва да е предварително качено в някой от сайтовете за видео споделяне: Пример : http://www.youtube.com, http://video.google.com, http://video.yahoo.com, http://www.dailymotion.com. И след това трябва да добавите кода за вграждане на видеото в полето за видео на вашата фирма.
Къде мога да кача клипове за профила на моята фирма и моите обяви?
Има някой сайтове, които хостват клипове и може да ги добавите към Вашите обяви и в описанията на фирмите Ви. Примери : http://www.youtube.com, http://video.google.com, http://video.yahoo.com, http://www.dailymotion.com Вашето видео трябва да е предварително качено в някой от сайтовете за видео споделяне и след това трябва да добавите кода за вграждане на видеото в полето за видео на вашата фирма.
Как мога да активирам Google Карти?
Функцията Google Карти се активира автоматично, когато попълните правилно всички полета за местонахождение и адрес.
Как работи функцията за Автоматична Регистрация?
Функцията за Автоматична регистрация не е задължителна. Тя запаметява Вашето потребителско име и парола за вход в сайта на Вашия компютър и всеки път, когато влизате в сайта, ще бъдете автоматично логнати във Вашия профил.
Какво да правя, ако забравя паролата си?
Ако сте забравили Ваша парола, моля кликнете върху бутон Забравена парола в страницата за вход на клинти. Ще бъде изпратен и-мейл за възстановяване на забравената парола на и-мейл адреса от които сте направили Вашата регистрация. Имейлът, които ще Ви изпратим, съдържа линк, които ще Ви пренасочи към страницата за управление на Вашия акаунт, от където можете да промените паролата си.
Как мога да променя паролата си?
След като сте влезли в системата, кликнете върху "Управление на профила", ще видите "Настояща парола", въведете сегашната си парола в това поле и новата си парола в полета "Пароила" и "Повтори парола", след това натиснете бутона за запазване.
Мога ли да променя потребителското си име?
Не, не можете. Единствено може да променяте Вашата парола и информация за контакт.
Мога ли да променя моя Пакет за реклама в сайта?
Да, можете. След като Вашия Пакет за реклама е изтекъл или желаете да добавите втори, може да изберете следващ Пакет за реклама от менюто Рекламирайте при Нас и да заплатите за него.
Мога ли да добавям категории на моите сделки?
Не, не можете. Вашите сделки са свързани с категориите, които сте избрали при регистрация.
Задължително ли трябва да имам регистрация, за да мога да добавям елементи, обяви, статии и др. в сайта?
Да, за да добавяте елементи, обяви, фирми, статии и др. в определени категории по Ваш избор, дори и тези, които са безплатни, е необходимо да имате направена регистрация и профил.
Как мога да се регистрирам като спонсор и да рекламирам моята фирма в сайта?
За да регистрирате Вашия профил като спонсор в сайта, е необходимо да кликнете на меню Рекламирайте при Нас от главното меню на сайта. След това изберете най - подходящият за Вас и бизнеса Ви пакет за реклама, които предлагаме, попълнете всички полета и въведете Вашето потребителско име и парола. Следва да изберете най - удобният начин за плащане и следвайте стъпките за да завършите процеса по регистрацията на Вашия профил. За да се регистрирате като посетител, е необходимо да кликнете на бутон Регистрация или Създай Профил в най - горната част на сайта. След това попълнете всички полета и натиснете бутон Въведи или Submit.
От какво зависи, кои фирми в каталога да бъдат препоръчани на началната страница на сайта?
Само фирмите с Бизнес Пакет Премиум се показват като препоръчани на началната страница и се ротират произвлолно на всяко зареждане с други фирми от същия пакет.
Как мога да разпечатвам информация за фирми и сделки и др. от сайта?
В директориите и страниците, които имат подробно описание, ще намерите бутон "Принт" или "Print". Кликнете върху бутона за да отпечатате страницата.
Мога ли да изпратя на приятел информация за фирма, обява, сделка или събитие?
Да, можете. Всяка една фирма, събитие, обява, сделка или артикул в сайта, съдържа бутон "Изпрати на приятел". Натискайки върху бутона, ще Ви се отвори изкачащ прозорец, в които е необходимо да попълните всички полета с информация. След като попълните всички полета, натиснете бутон "Изпрати" или Send.
Мога ли да променя езика на сайта или в определена категория и под-категория?
Да, можете да промените езика, като кликнете на някое от знамената за различни езици в горния десен ъгъл на всяка страница в сайта.
Какво показват и означават цифрите, които се показват в скоби до заглавието на всички категории и под-категории в сайта?
Тези цифри показват общия брой на всички фирми и елементи, регистрирани и фигуриращи в определената категория или под-категория.
Възможно ли е да се търсят събития по определена дата?
Да, можете да търсите събития по определена дата, като кликнете върху всеки конкретен ден или месец в календара
Защо получавам съобщение "Заключен акаунт" или Account Locked?
Това съобщение се показва, когато при опита си за вход, сте въвели 5 пъти неправилна парола. Вашият акаунт ще бъде заключен за 1 час от съображения за сигурност, след което можете да влезете с Вашето потребителско име и парола.
Реклама